Om oss på ST Event

Vår målsättning är att du ska få ett minne för livet. Hos oss kan du skräddarsy ditt event och arrangemang exakt efter dina behov och önskemål. 

Om oss

Vi är två glada, utåtriktade och aktiva killar som brinner för att se andra glada. För oss är det glädje att erbjuda människor en möjlighet att fånga sin drömfisk, fälla drömviltet eller svetsa samman sitt arbetslag med en teambuildingaktivitet. Vi brinner helt enkelt för att skapa och hålla i fantastiska event för företag och privatpersoner. Vi älskar det vi jobbar med och vårat mål är alltid att kunden ska åka hem från våra event en upplevelse rikare.

_tT5Y78F

Viktor Thorn

Viktor är född i Bengtsfors i Dalsland och har tävlat i längdskidor mer eller mindre hela livet. Viktor flyttade upp till Östersund för 5 år sedan för att satsa på skidåkning och ta nästa steg i sin karriär, men efter några år på yttersta elitnivå med deltagande i både OS och VM för Sverige så stoppade skador elitkarriären och skidorna fick läggas på hyllan. Då Viktor har ett stort intresse för friluftsliv och brinner för att se andra personer glada så är eventbranschen med bredden av aktiviteter något som passar perfekt. 

HX3ma-Tn

Torstein Stenersen

Torstein är född i Bardufors i nordligaste Norge, men flyttade till Östersund för 16 år sedan för att satsa på skidskytte. Efter många år i landslaget, mängder av erfarenheter och framgångar rikare, så fick bössan till slut åka upp på hyllan. Möjligheten att kunna jobba med det som Torstein brinner för lockade mer. Att vara ute i naturen oavsett om det är jakt, fiske eller med hundarna har alltid varit Torsteins stora intressen. Torstein brinner för att se glädjen i andra människor, därför känns eventbranschen helt rätt.